Ajax Sprokkelt Welkome Miljoenen Vos Gepresenteerd Door Ac Milan

Ajax sprokkelt welkome miljoenen: Vos gepresenteerd door AC Milan

Inleiding

Ajax heeft zondagmiddag een mooie klapper gemaakt. De Amsterdammers hebben profijt van de verkoop van talentvolle jeugdspelers. Na Jurriën Timber en Antony is nu ook Perr Schuurs verkocht. AC Milan betaalt zo'n 11 miljoen euro voor de verdediger.

Perr Schuurs verkocht aan AC Milan

Schuurs maakte in de zomer van 2018 de overstap van Fortuna Sittard naar Ajax. De verdediger werd direct een vaste waarde in het elftal van Erik ten Hag. In totaal speelde Schuurs 114 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij vijf doelpunten maakte.

Schuurs was een belangrijke schakel in het succesvolle Ajax van de afgelopen jaren. De verdediger won met Ajax onder meer drie landstitels en een KNVB-beker. In de Champions League reikte Schuurs met Ajax tot de halve finales.

Ajax ontvangt 11 miljoen euro

AC Milan betaalt naar verluidt 11 miljoen euro voor Schuurs. Ajax heeft een doorverkooppercentage van 15 procent bedongen. Dat betekent dat Ajax nog een deel van de transfersom ontvangt als Schuurs in de toekomst voor een hoger bedrag wordt verkocht.

Welkome inkomsten voor Ajax

De verkoop van Schuurs is een welkome opsteker voor Ajax. De Amsterdammers hebben de afgelopen jaren veel geld uitgegeven aan de komst van nieuwe spelers. De verkoop van Schuurs zorgt ervoor dat Ajax weer wat financiële ruimte krijgt.

Ajax heeft de afgelopen maanden ook al Jurriën Timber en Antony verkocht. De Amsterdammers ontvingen voor Timber zo'n 30 miljoen euro en voor Antony maar liefst 100 miljoen euro.

Conclusie

Ajax heeft met de verkoop van Schuurs opnieuw een mooie transfer gemaakt. De Amsterdammers ontvangen 11 miljoen euro voor de verdediger en hebben een doorverkooppercentage van 15 procent bedongen. De verkoop van Schuurs is een welkome opsteker voor Ajax, dat de afgelopen jaren veel geld heeft uitgegeven aan de komst van nieuwe spelers.


Posting Komentar

0 Komentar